Står du med ubetalte fakturaer eller en uventet udgift?

Det er ikke altid liv og glade dage, når man driver en virksomhed. For når du driver en virksomhed, er der fakturaer samt andre ting, der skal betales. Det er ikke altid, at alle udgifter er forventet udgifter. Der kan sagtens opstå uventet udgifter, som skal betales med kort varsel. Det er ikke sikkert, at din virksomhed har pengene til det på daværende tidspunkt, og så må du finde dem et andet sted fra – for betales skal de jo.

Grunde til ubetalte fakturaer eller uventet udgifter

Grunde til at der er ubetalte fakturaer eller kommer uventet udgifter kan være mange. Det kan være, at man med kort varsel skal bruge en ny medarbejder eller lige er flyttet ind i nogle nye lokaler. Det kan også være at noget halv-dyrt udstyr er gået i stykker, eller at man får brug for noget dyrt udstyr for at udvikle sin virksomhed. Endvidere kan det også være at der opstår en større omkostning, som for eksempel kunne være marketing, og man på baggrund af dette er nødsaget til at finde pengene et sted. Her kan et lån være en mulighed for dig og din virksomhed.

Ansøg om et erhvervslån

Du kan optage et erhvervslån eller en anden form for lån kaldet fakturabelåning. Hvis din virksomhed skal optage et lån hos banken, skal du booke et møde med din bankrådgiver, som så skal rådgive og vejlede dig. Det er i sidste ende dem som beslutter, om du må låne penge eller ej. For at låne penge i banken, skal du kunne redegøre for, hvad lånet skal bruges på. Online erhvervslån kan ansøges om online nemt og hurtigt. Det er mere fleksibelt samt nemmere end banklån. Du kan blandt andet ansøge om at optage et online erhvervslån hos Broaden. Du skal have en kautionist, som kautionerer for lånet, hvis du ikke er i stand til at betale lånet tilbage. Der bliver tillagt en variabel månedlig rente ud fra en kreditvurdering der foretages af dig og din virksomhed.

Lån af dine nærmeste

Hvis du har familie, som gerne vil finansiere dine ubetalte fakturaer eller uventet udgifter, så er dette også en mulighed. Det kan på mange måder være billigere samt nemmere end banklån og erhvervslån. Dog kan det også ende med at blive mere kompliceret samt besværligt, da det er familie der er indblandet. Der kan opstå familiestridigheder samt uenigheder, da det jo nemlig omhandler emnet penge. Så på den måde kan det hurtigt også blive en ulempe at låne penge gennem familie og venner. Du skal i sidste ende gøre det som er bedst for dig og din virksomhed, og som kan betale sig bedst muligt uden de helt store risici.

Står du med ubetalte fakturaer eller en uventet udgift?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen