3 steder hvor du kan spare penge

Dette indhold er sponsoreret. De fleste af os ville ikke have noget imod at kunne lægge lidt flere penge til side hver måned, så der kan blive til en lidt større ferie eller du kan få råd til den ting du længe har gået og drømt om. Det kan dog være svært at få et overblik over, hvad du kan gøre for at spare penge. Der findes dog flere områder hvor mange danskere kan spare penge hver måned, og på den måde få mere luft i økonomien. Læs med her, og få inspiration til nogle af de områder hvor du måske kan spare lidt på budgettet. 

Elektricitet

Det er forskelligt hvordan dit el-forbrug afregnes, alt efter hvordan du bor. Bor du til leje betaler du måske bare el over huslejen, og har derfor ikke noget at skulle have sagt i forhold til hvilken udbyder du vil have. Har du mulighed for selv at vælge, er det en god idé at undersøge markedet ordentligt, så du kan finde den billigste kwh pris. Der er jo ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for den elektricitet du bruger i dit hjem. Her kan du hurtigt spare gode penge, og få et mindre fast forbrug hver måned. Du kan altid se elpriserne ved at downloade appen fra Elberegner her: Elberegner app og her: Elpris app.

Mad 

Det er en rigtig god idé at lave en madplan for hver uge. Med en madplan har du styr på hvad der skal købes ind til hele ugen, og du kan derfor nøjes med som hovedregel kun at handle en gang om ugen. Ikke nok med, at du på den måde kan sikre dig mindre madspild fordi du kan planlægge ugen så du får spist rester og brugt alle dine madvarer, men du slipper også for at få lige så mange impulskøb med i kurven, da du kun bliver udsat for alle fristelserne i supermarkedet en gang om ugen i stedet for flere gange. Ved at bruge en madplan og kun købe ind en gang om ugen, kan du hurtigt spare mange penge på dit madbudget.

Streamingtjenester 

Rigtig mange danskere bruger efterhånden mange forskellige streamingtjenester når de skal se film og serier. Prøv at gennemgå de forskellige streamingtjenester du har, og overvej om du har brug for dem alle sammen. Måske ser du en bestemt serie på en tjeneste, mens du ser mange forskellige ting på en anden. Så kan det være at du skal afmelde den ene tjeneste så snart du er færdig med din serie, så du ikke betaler for noget du ikke bruger. Det kan virke som små beløb du betaler for de forskellige tjenester, men det kan hurtigt løbe op og blive til meget i længden. 

3 steder hvor du kan spare penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen