Tre gode råd til at få mere overskud i hverdagen

Dette er sponsoreret indhold.

Vi er nok efterhånden rigtig mange der glæder os til de lysere nætter og varmere temperaturer der så småt er på vej. Men indtil foråret for alvor melder sig, må vi prøve at gøre hvad vi kan, for at komme igennem det sidste seje træk af vinteren. Hvis du er en af dem der kan nikke genkendende til det ovenstående, kommer der her tre gode råd til hvordan du holder dig selv bedst kørende og samtidig får mere overskud i hverdagen.

Søvn

Det er ingen hemmelighed, at søvn er en af de vigtigste faktorer for os mennesker, ikke kun for vores energiniveau i hverdagen, men også for vores fysiske og mentale helbred. Derfor er det vigtigt at du finder den bedste kontinentalseng til dig og din partner, så I kan få den nødvendige nattesøvn. Derudover er det også essentielt at få søvn, der er af optimal kvalitet. Det kan du først og fremmest gøre ved at lade telefonen være i et andet værelse om natten, så du ikke bliver fristet af det blå lys og holde soveværelset rent og koldt. 

Kost

Det, vi indtager er en anden elementær faktor for vores daglige energiniveau. Hvis ikke man får de rigtige proteiner, fibre og vitaminer, for at kroppen fungerer som den skal, kan det også blive sværere at have overskud i hverdagen. Man kan få fibre gennem rugbrød og grove grøntsager, proteiner fra kød og fisk og vitaminer fra fuldkorns- og mejeriprodukter. Det er dog vigtigt at huske på, ikke at blive for rigid, og have en varieret kost men samtidig have plads til at spise de sjove ting der gør livet værd at leve. Men pas på med mængderne af især alkohol, koffein og overdreven indtag af sukker. 

Motion

Det er enormt vigtigt for både krop og sind at bevæge sig flere gange om ugen. Det øger ikke kun overskuddet, det kan også forebygge visse livsstilssygdomme og giver mere energi i hverdagen. Det kan være i form af en rask gåtur, en god cykeltur, en lang løbetur i det blå eller forskellige øvelser hjemme på stuegulvet, hvis du ikke er så meget til fitnesscenter eller holdsport. Det kan være en stor hjælp at have en aftale med en ven eller kollega, om at mødes og dyrke sport, da det for mange mennesker vil give anledning til at komme ud af døren.

Tre gode råd til at få mere overskud i hverdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen