Sådan sparer du penge under en renovering

Dette indhold er sponsoreret

Det kan nemt blive dyrt, når man skal renovere sit hus eller bygge nyt, og prisen løber hurtigt løbsk. Der er nemlig utrolig mange ting, der skal tages stilling til, og man skal have fat i både VVS’ere, håndværkere, elektrikere og tømrere mm. Det kan derfor virke fristende at tage imod et samlet tilbud fra et entreprenørfirma, der kan udføre hele arbejdet, således du ikke skal hive fat i en række forskellige fagfolk. Men denne løsning er også den ultimativ dyreste, og hvis du gerne vil holde dit budget, så bør du undgå en sådan pakkeløsning. Vi vil derfor komme med et par gode råd til, hvordan du kan spare penge under en renovering ved at vælge de lidt billigere løsninger.

Indhent tilbud fra flere firmaer

Det er aldrig en god idé blot at takke ja til det første og det bedste tilbud, du får. Der er ofte mange firmaer og fagfolk, der er interesseret i at matche priser, hvis du præsenterer dem for et tilbud, som et andet firma allerede har budt ind med. Hvis du eksempelvis skal have lagt nye fliser under din renovering, så vil vi råde dig til at indhente tilbud på fliselægning fra minimum tre forskellige firmaer, og så vælge ud fra dem. Hvis det er netop fliselægning, du leder efter et godt tilbud på, så læs hvad det koster at få lagt fliser inde på hjemmesider som Bygga. Her kan du nemt og overskueligt få præsenteret prisen på at få lagt fliser enten i indkørslen, badeværelset eller køkkenet.

Hold dig til din plan

Det handler om at udarbejde en så udførlig og præcis plan som muligt for hele dit renoveringsprojekt. Det er nemlig altafgørende, at du har alle detaljer nedskrevet og klar fra begyndelsen af, når du skal aftale priser med forskellige fagfolk. Således undgår du, at de kan kræve en højere pris for noget arbejde, som de jo egentlig har udført, men som du faktisk ikke har bedt dem om. Hvis du har en detaljeret plan for, hvad du skal have lavet, kan du også sige nej til for dyre opgaver, inden opgaverne er påbegyndt, og det dermed er for sent. På den måde kommer du heller ikke til at spilde din egen og andres tid med planer, som dit budget alligevel ikke rækker til.

Køb dine egne materialer

Du kan også spare en del penge under din renovering, hvis du selv køber materialerne til dine byggeprojekter. Her kan du nemlig afsætte så meget tid, som du vil, på at undersøge diverse byggemarkeders tilbudsaviser og finde frem til de materialer, som dit budget rækker til. Det er dog vigtigt, at du sørger for at få det indskrevet i aftalen med de forskellige fagfolk, som du har sat på opgaven, for ellers er de i sin gode ret til at takke nej til dine materialer, og du vil blive opkrævet for begge indkøb.

Sådan sparer du penge under en renovering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rul til toppen